• Гривна Карнеол модел Royal

Гривни от полускъпоценни камъни-комбинират се великолепно с другите продукти от серия "Classic".Модела може да бъде изработен и от друг вид камъни или комбинация от камъни които имаме в наличност а те са -АВАНТЮРИН -АВАНТЮРИН ЧЕРВЕН -АКВАМАРИН -АМАЗОНИТ -АМЕТИСТ -АХАТ МЪХОВ -АХАТ ИВИЧЕСТ -ГРАНАТ -КАРНЕОЛ -КВАРЦ СНЕЖЕН -КВАРЦ РУТИЛОВАН -КВАРЦ ОПУШЕН(МОРИОН) -КВАРЦ ЧЕРЕШОВ -КЕХЛИБАР -КОРАЛ -ЛАБРАДОРИТ -ЛАЗУРИТ -ЛУНЕН КАМЪК -ЛАВА ВТЪРДЕНА -МАГНЕЗИТ -МАЛАХИТ -НЕФРИТ -НЕФИЛИТ -ОБСИДИАН -ОНИКС -ОЛИВИН -ПЕРИДОТ -ПЕРЛИ -ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ -РОДОНИТ -РОДОХРОЗИТ -РОЗОВ КВАРЦ -СЕЛЕНИТ -СЕРПЕНТИНИТ -СЕДЕФ -СЛЪНЧЕВ КАМЪК -СИН СЛЪНЧЕВ КАМЪК -ТЮРКОАЗ -ТИБЕТСКИ ТЮРКОАЗ -УНАКИТ -ФЛУОРИТ -ХАЛЦЕДОН -ХЕМАТИТ -ХОУЛИТ -ХРИСТОВА КРЪВ -ЯСПИС ДАЛМАТИНСКИ -ЯСПИС ЗЕЛЕН -ЯСПИС ПИКАСО

Може в момента да нямаме наличност на някой камък,затова моля ако искате камък различен от този на модела се свържете с нас . Камъните са естествени и заради това е възможна разлика в цветя или наситеноста на камъните на снимката и тези с които разполагаме в момента. Камъните Цитрин, Рутилован Кварц, Планински кристал и другите видове кристал имат вътрешни напуквания- това е характерно за самите камъни и е част от красотата им. Ако това ви притеснява ,моля не поръчвайте от тези видове. Ако търсите подобни ,но абсолютно гладки и без напуквания имайте предвид,че това са стъкла,а не естествени камъни!!!  Там където пише, че камъните са допълнително колоризирани, това означава,че това са естествени камъни, но им е придаден по-наситен цвят с нагряване или по друг начин.  Кехлибара не е наличен за моделите от тази категория ! Моделите изработени от Гранат, Рутилован кварц са малко по-скъпи- това е защото и тези камъни са по-скъпи, Ние се страмим да имаме тези камъни в отделен модел,за да знаете точната цена на модела.  За най- евтините от тези модели цените са минимални - направили сме това с цели и клиентите с ограничен бюджет да могат да си позволят естествени камъни,затова за съжаление не можем да дадем отстъпки на едро на търговци!

Възможно е даден модел да се направи и от комбинация от камъни,но ако искате над 2 вида камъни това ще оскъпи малко модела. Добре е ако поръчвате гривна ,колие и обици  да ги поръчвате наведнъж,за да са от една партида камъни и да ги изработим в еднакъв оттенък.

Другите материали в бижутата са силиконова корда, бижутерска тел и бижутерски елементи. Бижитерската тел е със специално покритие,което не позволява проявата на алергии, а бижутерските елементи са сребро . Нашите метални части не съдържат НИКЕЛ !!!

Можете да разберете за свойствата на различните полускъпоценни камъни тук: http://www.avenue-charmyrose.com

Гривна Карнеол модел Royal

  • Код на продукта: Карнеол Royal
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 11.00лв


Тагове: гривна полускъпоценни камъни, гривна Карнеол, бижута полускъпоценни камъни, бижута Карнеол, Карнеол, гривни Royal

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!