• Лот бижута - гривни, обици полускъпоценни камъни

Лот бижута, състоящ се от гривна и медальон розов кварц , гривна медальон и обици лазурит, гривна содалит и халцедон , обици содалит

Лот бижута - гривни, обици полускъпоценни камъни

  • Код на продукта: Лот бижута
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 15.00лв


Тагове: лот бижута, лот бижуъа с полускъпоценни камъни, гривни с полускъпоценни камъни, обици с полускъпоценни камъни, медальони с полускъпоценни камъни, розов кварц, лазурит, содалит, халцедон, разпродажба на бижута, намаление на бижута, намалени бижута. бижута шокова цена, бижута разпродажба, бижута отстъпка, бижута ниска цена

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!