• Дизайнерска украса за коса с мъниста и кристали Frozen Branch by Rosie

Ръчно изработена дизайнерска украса за прическа за булка от серията Rose Wedding Unique by Rosie

Ако желаете, може към нея да се изработи гривна, обици или колие, както и да се промени цвета на бижутерската тел, мънистата или кристалите. Може да се бъде удължена, като за всеки допълнителни 10 см цената е 13 лева. Украсата е авторски модел, което значи че абсолютното 100 % повторение е невъзможно.

Всяка наша украса за коса се прави в момента на поръчката специално за вас и може да избирате цвета на бижутерската тел, дължината,цвета на кристалите .За да бъдем максимално близо до вашия тоалет може да изпратите снимка на нашия мейл или във фейсбук страницата ни.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и цветове за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Дизайнерска украса за коса с мъниста и кристали Frozen Branch by Rosie

  • Код на продукта: Кристална украса за коса Frozen Branch
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 74.00лв


Възможни варианти


Тагове: дизайнерска украса за къса коса hair vine, украса в бяло за булчинска коса, абитуриентска прическа украса, кристална украса за кок, кристална украса за плитка, hand made, ръчна изработка, Украса за коса бяло, hand made бижу за коса, абитуриентска украся за коса бяло

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!