Ръчна изработка.

Полускъпоценните камъни носят своя енергия, а пламъка който гори до тях засилва тази енергия. Корала носи страст и емоции. Препоръчва се на хора които са в депресия или преодоляват някаква загуба. Помага ни да сме по-уверени и да държим на себе си. Поставен в спалнята засилва страста, а в общо помещение като офис или хол подобрява настроението

Повече за свойствата на корала можете да прочетете на Корала-цветето на морето и неговата сила

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Фън шуй дръвче-свещник корал

  • Код на продукта: дръвче-свещник корал
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 66.00лв


Възможни варианти


Тагове: дръвче корал, корал, дръвче-свещник, дръвчета от полускъпоценни камъни, фън шуй дръвчета, дръвчета от камъни, зодия, фън шуй сувенири

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!