• Фън шуй дръвче тигрово око за привличане на пари в бизнес

Ръчна изработка.

Според индийците, този полускъпоценен камък изостря интуицията, усмирява гнева и носи късмет, лекува необоснована ревност. Като талисман тигровото (соколово) око помага на своя собственик да прояви мъдрост и гъвкавост. В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. Подходящ за зодиите Дева, Лъв, Близнаци, Овен

Полускъпоценните камъни са мощен коректор на енергията. Всички древни култури ги ползват за да привличат на своя страна късмета и благополучието. Фън Шуй подсилва с тях даден елемент, който липсва или е наранен в дома, привлича положителната енергия, раздвижва застоялата и отблъсква негативната. Освен свойствата им, те са красив и ефектен природен акцент в дома.

Повече за свойствата на камъните можете да прочетете на http://www.avenue-charmyrose.com/

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Фън шуй дръвче тигрово око за привличане на пари в бизнес

  • Код на продукта: дръвче от тигрово око
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Възможни варианти


Тагове: дръвче тигрово око, тигрово око, дръвчета от полускъпоценни камъни, фън шуй дръвчета, дръвчета от камъни, зодия, фън шуй сувенири

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!