• Колие ахат тип Драконова вена в кралско синьо и сиво

Ефектно колие от колоризиран ахат тип "Драконова вена"

Колие от натурален ахат тип "Драконова вена", който е допълнително колоризиран за по-голям ефект. Колието е с държач, но без верижка. Ако желаете можете да закупите допълнително верижка за 4,50лв.

Свойства на ахата

Ако се чувствате депресирани, стресирани, несигурни, притеснени или се възстановявате от болест или пристрастяване, това да сте в контакт с този камък е страхотен начин да възстановите вашия енергиен баланс. Камъка уравновесява енергията на човек и помага за концентрация, постоянство и издръжливост- това го прави подходящ ако тренирате или сте на диета.

Ахат и астрология

Ахатът е свързан с планетата Меркурий и сърдечната чакра и е особено подходящ за хора зодия Телец и Близнаци. Във фън шуй, той представлява елемента Дърво- това е енергията на растежа, развитието, новото начало, грижата и здравето. Помага ни да се чувстваме жизнени и привлича изобилие към живота ни.

Ако искате да научите повече за този красив камък, вижте тук: Свойства на ахата

Как да се грижите за вашите бижута с естествени камъни вижте тук: Как се пречистват полускъпоценни камъни

Колие ахат тип Драконова вена в кралско синьо и сиво

  • Код на продукта: Колие драконова вена
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 23.00лв


Тагове: драконови вени, драконова вена, авторски бижута, бижута полускъпоценни камъни, бижута Rose Absolute, колиета драконова вена, колие драконови вени

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!