• Колие сърце Розов кварц с обков за привличане на сродна душа
Размер 4,5 см. Розовия кварц е наричан още Камъка на Любовта. Привлича сродни души. Успокоява, носи любов и приятелство.

Свойства на розовия кварц

Розовият кварц има изключителното свойство да привлича любовна енергия в живота на притежателя си. Той успокоява енергията, помага да преодолеем душевни травми от миналото и ни позволява да обичаме и да бъдем обичани. Според древни вярвания, розовият кварц ни прави по-атрактивни за околните и е особено подходящ за хората, които търсят любов. Препоръчва се да го носят в себе си или да го сложат в дома си.

Розовия кварц - Фън Шуй талисман за любов

Според фън шуй експертите е добре да държим розов кварц на местата, на които често се караме с партньора си, защото това ще успокои енергията. Особено ефективно е да поставим двойка сърца от розов кварц в спалнята или югозападния ъгъл на дневната или да носим камъка като бижу.

Розовия кварц - Чакри и астрология

Розовият кварц е свързан с чакрата на сърцето. Сърдечната чакра е мощен енергиен център, свързан с чувството за любов, топлина, състрадание и радост. Ако усещате, че нещо от тях Ви липсва е възможно да имате енергиен дисбаланс в тази чакра. Розовия кварц е подходящ за всички дами, които търсят любов и за зодиите ВезниТелец и Рак.

Подарък от розов кварц 

Ако търсите оригинален и полезен подарък за вашата половинка или близък приятел ви препоръчваме този продукт.

Тук можете да прочетете повече за розовия кварц: Загадъчните свойства на розовия кварц

Как да се грижите за своите полускъпоценни камъни можете да разберете тук: Как се пречистват полускъпоценните камъни

 

Колие сърце Розов кварц с обков за привличане на сродна душа

  • Код на продукта: Розов кварц венера
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 17.00лв


Тагове: Медальон розов кварц, розов кварц, медальонче розов кварц, медальон с полускъпоценни камъни, медальон от полускъпоценни камъни, медальони с полускъпоценни камъни, медальони купи, медальони цена, медальон розов кварц цена

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!