Дизайнерски фуркети от Сваровски кристали и мъниста прециоза в черно и златно за официална прическа

Изключително стилен комплект за украса на вашата официална прическа, ръчно изработени дизайнерски фуркети от последната колекция на Roses and Crystals.

По ваше желание може да изработим този модел и в друг цвят или цветова комбинация. Към комплекта по ваше желание може да направим в същия стил и цветове и гривна, колие, обици или колие за гръб, за да имате един уникален комплект аксесоари.

Нашите дизайнери съветват да съобразите цвета на фуркетите с цвета на косата си, а бижутерската тел и кристалите с цвета на тоалета си. За целта можете да изпратите снимка на роклята си на нашият мейл или да изберете сами.

Независимо, че вариантите за брой на нашите комплекти са два, три ,пет или седем, винаги може да поръчате допълни бройки- достатъчно е да го отбележите в коментар. Ефектен комплект между гребенче и фуркети за много дълги коси може да намерите в нашите комплекти, както и може да комбинирате гребенчето с обици, гривна или друго наше бижу от категорията с бижута. 

Авторски бижута ръчна изработка - 100 % точното повторение невъзможно- така всеки клиент има уникат.

Категория:  ръчно изработени кристални фуркети за сватба и бал

 

 

 

Кристални абитуриентски фуркети - комплект 3 броя Black Orchid by Rosie

  • Код на продукта: кристален фуркет Black Orchid by Rosie
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Възможни варианти


Тагове: сватбен кристален фуркет, кристални фуркети, сватбени фуркети, прическа за булка, официални прически, абитуриентски прически,

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!