Аксесоар за официална прическа от серията Lilly of the Valley на дизайнерско студио Atelier Roses and Crystals

Нежно малко гребенче комбинация от полу прозрачни акрилни листенца, блестящи кристали Сваровски и стъклени мъниста Прециоза.

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да направим комбинация с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно.

Модерно гребенче - украса за коса в бяло с Кристали Сваровски модел Lilly of the Valley mini

  • Код на продукта: Кристална украса за коса- гребен Lilly of the valley
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 52.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристален гребен- аксесоар за коса в бяло, гребен за булка в бяло, абитуриентски бижута с кристали, прическа абитуриентка, кристален гребен- украса за коса, аксесоар за коса- гребен с кристали, дизайнерски гребен за коса, бижута за коса, Roses and Crystals, Rosie, Rosie Concept

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!