Оргонит пирамида с тюркоаз, халцедон и кристал за късмет и пари в дома Sea Magic XL

Уникална пирамида оргонит включваща Тюркоаз за Пари и изобилие, Лазурит за хармония и спокойствие в дома и Син Халцедон за късмет. Силата на тези камъни се допълва от ръчно изработен метален елемент, сребърни мини мъниста, перлен прах и натурални пигменти вградени в кристална смола. Изработена е в точните дни за всеки един слой камъни.

Ако искате в пирамидата да има и вашите зодиакални камъни или допълнителни символи, например за късмет, моля поръчайте индивидуална изработка от опциите и ние ще се свържем с вас, за да уточним поръчката ви.

Приблизителен размер: 6см на 6см на 6.5см

Материали: кристална смола, натурални пигменти, перлен прах, тюркоаз, лазурит, син халцедон, метален елемент, сребърни мини мъниста

Всяка пирамида се изработва при поръчка от клиент и са възможни разлики, защото няма две еднакви пирамиди, но ще получите същия дизайн, камъни, билки и съставки като оригинала.

Какво е оргонит?

Оргонитът е метафизичен инструмент, който е направен от кристална смола, полускъпоценни камъни и метали, базиран върху концепциите за Оргонна терапия и оргонова енергия на австралийския доктор и психоаналитик Wilhelm Reich.

Вярва се, че комбинацията от тези материали поглъща и преобразува негативната енергия в положителна, помагайки ни да се чувстваме по-енергични, да се освобождаваме от стреса, да имаме по-качествен сън и да израстваме духовно.

Някои хора ползват оргонитите и за намаляване на вредния ефект от електромагнитните вълни, като например EMF радиация и влиянието на съвременните 4G и 5G мрежи, които в днешно време са навсякъде и се смята, че влияят зле на психиката и тялото.

Какво е пирамида оргонит?

Оргонит пирамидите съчетават свойствата на оргонита със силата на пирамидната форма.

Според вярванията, формата на пирамидата може да събира, преработва и пренасочва енергия по благоприятен за хората начин, работейки с нашето естествено енергийно поле.

Древните египтяни са виждали пирамидалната форма като начин да извлекат енергия от земята, да я концентрират и изпратят към вселената чрез най-горния и връх.

Освен всички метафизични свойства ние ви предлагаме и интересен подарък със съвременен дизайн, който е красиво допълнение за интериора на всеки модерен дом или офис. Моделите са по дизайн на студио Rosie Concept, а изпълнението е от S Class Design.

Пирамида оргонит за късмет спокойствие и пари в дома Sea Magic размер XL

  • Код на продукта: Оргонит пирамида за късмет и пари 031
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 69.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Луксозна пирамида оргонит с пойнтер тюркоаз за щастие и защита размер XL

Луксозна пирамида оргонит с пойнтер тюркоаз за щастие и защита размер XL

Оргонна пирамида с пойнтер тюркоаз и метална сфера за щастие и защита Ръчно изработена пирамида орг..

69.00лв

Тагове: оргонит, оргонити, оргонити цени, оргонит пирамида, оргонит пирамида цена, оргонит цена, от къде да си купя оргонит, оргонна енергия, оргонова енергия, оргонит пирамиди, пирамиди оргонит, подарък за мъж, подарък за жена,

Клиентите също купуват

Луксозна пирамида оргонит с пойнтер тюркоаз за щастие и защита размер XL

Луксозна пирамида оргонит с пойнтер тюркоаз за щастие и защита размер XL

Оргонна пирамида с пойнтер тюркоаз и метална сфера за щастие и защита Ръчно изработена пирамида орг..

69.00лв

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!