Подарък гривна лунен камък за любов в шишенце с панделка и сърчице

Красива гривна от натурален лунен камък в ефектно шишенце с Киркова тапа и медальон сърце от лунен камък. Особено силен талисман за зодиите Скорпион, Рак и Риби. Лунния Камък носи енергията на Луната и покровителства малките деца, майките, бременните жени. Счита се, че внася хармония, любов и разбирателство в дома или в помещението, в което е сложен. 

Фън шуй сувенир за привличане на положителната енергия в дома, офиса, заведението или магазина ви. Натуралните камъни имат естествената сила да привличат дадена енергия. Шишенцата са завързани с нежна панделка и сърчице размер S от същия камък. Идеален подарък за близки, колеги или приятели.

Подарък гривна от шлифован лунен камък за любов в шишенце със сърце

  • Код на продукта: подарък гривна от лунен камък в шишенце със сърце
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 46.00лв


Свързани продукти

Фън шуй шишенце с натурален розов кварц за любов и хармония в дома

Фън шуй шишенце с натурален розов кварц за любов и хармония в дома

Красиво шишенце с розов кварц, панделка и сърце Розовия кварц е камъка на Венера и Любовта. Идеален..

33.00лв

Тагове: фън шуй шише, фън шуй сувенир, фън шуй амулет, фън шуй подарък, фън шуй с полускъпоценни камъни, фън шуй за късмет, фън шуй за щастие, фън шуй за здраве, фън шуй за успех, фън шуй за пари, фън шуй за любов, лунен камък, Гривна лунен камък, подарък за рак, подарък за Риби, подарък за жена, подарък за майка, подарък за колежка, гривна и медальон лунен камък

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!