Ръчно изработено фън шуй дръвче от натурален Лазурит в красива дизайнерска кутия - един луксозен подарък за вашия дом или за близки и приятели. Носи късмет!

Действа добре след стресиращи събития - успокоява страховете и нервните кризи

Уникат!
Лазуритът е свещен Камък за римляните, Китайците, маите, Египтяните - почитан е заради великолепният си цвят и свойството му да успокоява и да носи вдъхновение. Допринася за пречистване на енергията в дома, носи просперитет и хармония.Лазуритът е камъка на творците. Счита се, че сбъдва надеждите.

Полускъпоценните камъни имат своя сила и енергия. Поставени на правилно място в дома и офиса, те привличат положителните енергии или коригират слабите места в архитектурата. Носени в човек, камъните добавят своята специфична енергия и значение към живота му. С тях може да зареждате лечебна вода или просто да служат за украса или ефектен личен подарък

Повече за свойствата на камъните можете да прочетете на http://www.avenue-charmyrose.com/

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Фън шуй дръвче Лазурит за хармония и богатство ръчна изработка в дизайнерска кутия

  • Код на продукта: лазурит
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 60.00лв


Възможни варианти


Тагове: дръвче лазурит, лазурит, дръвчета от полускъпоценни камъни, фън шуй дръвчета, дръвчета от камъни, зодия, фън шуй сувенири

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!