• Свещник- дръвче слънчев камък

Ръчна изработка.

Красив ръчно изработен свещник дръвче от слънчев ( златен ) камък или както е известен у нас оранжев авантюрин. Слънчевия камък е известен като камък привличащ парите и късмета. Пламъка на свещта активира и усилва енергията на камъка. Особено подходящ за зодиите Лъв, Дева, Овен, Стрелец, както и за хора които имат собствен бизнес.

Този артикул се изработва по поръчка, а всяка заявка за поръчкови артикули се изпълнява само след предплащане в размер на 50%, след което пристига при клиента със стойност, равна на останалите 50% + цената за доставка с Еконт.
Тези артикули не подлежат на връщане поради естеството си и затова е важно клиента да е сигурен в поръчката си и за целта ще съдействаме максимално, за да отговорим на всички ваши въпроси предварително.
Предплащането се извършва като паричен превод към фирмата ни чрез Еконт и е предназначено, за да гарантира част от материалите и труда, в случай че клиент не вземе пратката си или други подобни казуси.
Срокът на изработка започва да тече след заплащането на капарото и получаването му от наша страна.

Свещник- дръвче слънчев камък

  • Код на продукта: свещник-дръвче слънчев камък
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 66.00лв


Възможни варианти


Тагове: дръвче слънчев камък, слънчев камък, дръвче-свещник, дръвчета от полускъпоценни камъни, фън шуй дръвчета, дръвчета от камъни, зодия, фън шуй сувенири

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!