Елегантен гребен-аксесоар за коса с кристали Сваровски от серията White Orchid by Rosie Concept

Ефектен и нежен модел украса за коса с кристали Сваровски и мъниста Прециоза. С кристалните си отблясъци това бижу за коса може да се носи както с воал така и като самостоятелна украса за официална прическа. Този модел може да бъде изработен и в друг цвят или комбинация от цветове. По ваше желание към него може да направим и бижута в същия стил.

Всеки наш гребен се изработва по поръчка на клиента и е възможно по ваше желание да комбинираме розовото с кристали и в друг цвят, да удължим модела, както и да го изработим и във вариант с позлатена бижутерска тел и гребен в златист цвят. Към бижуто за коса може да си поръчате и обици, гривна,колие или колие за гръб, за да имате цял комплект аксесоари. Всички модели гребени са на дизайнерката  Rosie от студио Rosie Concept  специално за Roses and Crystals.

Всяко наше бижу може да бъде изработено от различни материали и за различно време, което води и до промяна в крайната цена. За да разберете точната цена, моля изберете предпочитаните от вас опции и добавете продукта в кошницата.

Авторски уникат - 100% точното повторение е невъзможно

Украса за коса за булка с кристали Сваровски на гребенче White Orchid by Rosie

  • Код на продукта: Кристална украса за коса- гребен White Orchid
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 50.00лв


Възможни варианти


Тагове: Кристални гребени, сватбени гребени за коса, гребени- украса за коса, диазйнерска украса за коса, гребени за кок, сватбена коса, абитуриентска прическа, кристален гребен за кок, бяло

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!