Оргонит пирамида за защита от вредни влияния и късмет с Кристал Морион и Кехлибар

Висока и оригинална пирамида оргонит с основа Пентакъл. В Пирамидата сме вградили Планински кристал за късмет и щастие, Опушен кварц Морион за защита от вредни влияния и лоша енергия и малки късчета тъмен кехлибар за здраве и изобилие. Комбинацията се усилва от медни пластини и прах от мед, натурални пигменти железен оксид и кристална смола.

Ако искате в пирамидата да има и вашите зодиакални камъни или допълнителни символи, например за късмет, моля поръчайте индивидуална изработка от опциите и ние ще се свържем с вас, за да уточним поръчката ви.

Приблизителен размер: 11.5см на 8.5см и 4см в основата на всяка страна.

Материали: кристална смола, планински кристал, опушен кварц, тъмен кехлибар, медни пластини, прах от мед и натурални пигменти.

Всяка пирамида се изработва при поръчка от клиент и са възможни разлики, защото няма две еднакви пирамиди, но ще получите същия дизайн, камъни, билки и съставки като оригинала.

Какво е оргонит?

Оргонитът е метафизичен инструмент, който е направен от кристална смола, полускъпоценни камъни и метали, базиран върху концепциите за Оргонна терапия и оргонова енергия на австралийския доктор и психоаналитик Wilhelm Reich.

Вярва се, че комбинацията от тези материали поглъща и преобразува негативната енергия в положителна, помагайки ни да се чувстваме по-енергични, да се освобождаваме от стреса, да имаме по-качествен сън и да израстваме духовно.

Някои хора ползват оргонитите и за намаляване на вредния ефект от електромагнитните вълни, като например EMF радиация и влиянието на съвременните 4G и 5G мрежи, които в днешно време са навсякъде и се смята, че влияят зле на психиката и тялото.

Какво е пирамида оргонит?

Оргонит пирамидите съчетават свойствата на оргонита със силата на пирамидната форма.

Според вярванията, формата на пирамидата може да събира, преработва и пренасочва енергия по благоприятен за хората начин, работейки с нашето естествено енергийно поле.

Древните египтяни са виждали пирамидалната форма като начин да извлекат енергия от земята, да я концентрират и изпратят към вселената чрез най-горния и връх.

Освен всички метафизични свойства ние ви предлагаме и интересен подарък със съвременен дизайн, който е красиво допълнение за интериора на всеки модерен дом или офис. Моделите са по дизайн на студио Rosie Concept, а изпълнението е от S Class Design.

Висока пирамида оргонит за неутрализиране на вредни влияния и късмет "Mountain of Crystals"

  • Код на продукта: Оргонит пирамида за защита и късмет 029
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 130.00лв


Възможни варианти


Свързани продукти

Висока пирамида оргонит Пентакъл за неутрализиране на вредни влияния и привличане на късмет "Reverse Magic"

Висока пирамида оргонит Пентакъл за неутрализиране на вредни влияния и привличане на късмет "Reverse Magic"

Висока и оригинална пирамида оргонит с основа Пентакъл Висока и оригинална пирамида оргонит с осн..

130.00лв

Тагове: оргонит, оргонити, оргонити цени, оргонит пирамида, оргонит пирамида цена, оргонит цена, от къде да си купя оргонит, оргонна енергия, оргонова енергия, оргонит пирамиди, пирамиди оргонит, подарък за мъж, подарък за жена,

Категории на фокус

Created by Rosie Concept Web Design 2016 Do NOT follow this link or you will be banned from the site!